Tot fent amics!

Us heu parat a pensar alguna vegada que vol dir tenir un amic? Que comporta ser amic d’algú? Som bons amics? Utilitzem contínuament la paraula amistat i probablement moltes vegades ho fem sense acabar d’acotar el terme. Perquè quan som petits tothom és el nostre amic? Perquè de més grans ens costa tant dir que alguna persona és la nostra amiga?
Sens dubte l’amistat és un dels motors de la vida però… perquè li donem tanta importància? Aquestes són algunes de les preguntes que volem que contestin aquesta setmana tots els protagonistes del mosaic.

Com sempre, per fer-ho ens acompanyen dos casos molt especials. El Martin i el Tim treballen plegats i a més, són amics. Ho han de ser a la força perquè el Tim és atleta i a més, cec, i el Tim és el seu guia. Ells ens expliquen perquè en una feina com la seva és imprescindible que la relació laboral s’acabi convertint en amistat.

El Martín i el Tim entrenantmartin2

L’Edgar i el Gerard es coneixen desde que van néixer. Els seus pares ja eren amics abans que ells es coneguessin i han passat pràcticament tota la seva existència vivint molt a prop l’un de l’altre.

 

gerard edgar borboleta produccionsmartin2
Esteu disposats a conèixer de la seva mà què vol dir amistat? Aquest dijous a les 20.30h a Vallès