Avui us presentem… El nostre primer vídeo de boda!

Doncs si, aquest post és per fer precisament això, presentar-vos el nostre primer vídeo de boda.

Abans de començar a gravar aquest petit recull d’imatges a Borboleta ens vam preguntar: Com ens agradaria que fos el nostre vídeo de boda? (Sí. Ens vam preguntar això. Què passa?!) I ens vam dir: Un vídeo de boda Borboleta hauria de ser una cosa tendra, feta amb “carinyo”, amb algun toc d’humor, una cosa propera (gens impersonal) i sobretot… un vídeo que emocionés, que t’emocionés a tu, a l’altre, a la teva iaia o al meu veí, però per sobre de tot, que emocionés als seus protagonistes, a l’Elena i al Ruyman.

Aquest és el nostre petit homenatge a un dia preciós i a una parella de les de treure’s el barret. Que sigueu molt feliços, Elena i Ruyman!