Sí a l’ensenyament públic de qualitat, Sí a Els Aigüerols

Aquest post és el nostre petit gra de sorra per recolzar les reivindicacions que es porten fent des de l’Escola Els Aigüerols gairebé des que es va posar en funcionament. Primer, reclamaven la construcció de l’edifici, ara, malauradament, la seva lluita s’intensifica per demanar la continuïtat de l’escola. A Borboleta Produccions hem donat suport des del principi a aquesta reivindicació a través del que nosaltres sabem fer, disseny i vídeo. I ho hem fet perquè creiem en l’educació pública de qualitat i en el fet, que aquesta, hauria de ser una de les prioritats de qualsevol govern. Quan està clar (les xifres parlen per si soles) que el nivell de fracàs escolar és elevadíssim, l’actual govern opta per tancar escoles amb tot el que això suposa per la qualitat de l’educació com la massificació de les aules, entre d’altres aspectes.  No volem que això es converteixi en un article d’opinió, o potser sí. Però en aquest cas, de l’opinió dels que realment es veuran afectats en cas que la consellera Rigau decideixi tancar Els Aigüerols: els seus alumnes. Us deixem tres vídeos amb missatges clars i contundents que formen part de la campanya que l’AMPA de l’escola ha dut a terme durant el darrer mes sota el títol “Tenim un missatge per vosaltres”.

 

 

 

 

Els que coneixeu la feina de Borboleta produccions, bé sabeu que ens agraden els projectes bonics que sorgeixen de la bona voluntat de les persones. I aquest és un altre dels motius que ens ha fet sumar la nostra força a la reivindicació de la comissió que lluita per la continuitat d’Els Aigüerols. Pares i mares que volen, com tots, el millor pels seus fills i que durant aquests mesos han mogut cel i terra per inventar-se maneres originals de deixar clar el seu missatge.

Podeu conèixer totes les seves accions al seu web:  www.ampaelsaiguerols.com

La propera cita d’aquesta reivindicació serà demà dijous 30 de gener a la plaça de la Vila a les 18.30 hores. No hi falteu!