Aquest que us presentem és el darrer Caps inquiets de l’any. Un any, el 2013, que ha vist sortir a la llum el segon àlbum del montornesí Àlex Blanco. Dedicat durant més de 30 anys a la producció musical, al 2011 va publicar el seu primer disc, Guitarra sola. Un disc resultant d’aquells moments en que l’Àlex diu que fa música per plaer i no estrictament per feina. Dos anys després s’ha decidit a publicar-ne la segona part (Guitarra sola 2).  Nosaltres els tenim tots dos i els hem estat escoltant aquests dies!

 

Aquests discos, van ser un regal de l’Àlex … suposem que tot i haver-li fet passar fred durant el nostre passeig per Can Sala i haver-li desmuntat l’estudi de gravació per convertir-lo en un plató, amb nosaltres va poder compartir una tarda parlant del que més li agrada, la producció, la música i la fotografia.

 

 

En el desè capítol del Caps inquiets també ens colem a una reunió de l’associació Cuina VO. A la seva definició diuen que són “una agrupació voluntària de cuiners i restaurants del Vallès Oriental, una plataforma que promou i difon les virtuts i singularitats de la cuina vallesana”, però nosaltres hem descobert que són quelcom més que això. A Cuina VO els 14 cuiners i cuineres que en formen part han trobat un espai de reunió per compartir receptes i estones parlant de la seva passió.

 

 

Ja ho sabeu, dijous 12 a partir de les 21 hores a Vallès Visió.  Ah! I tranquils, que  tot i ser el darrer Caps inquiets de l’any, encara ens quedaran alguns capítols, per explicar-vos més projectes interessants.