Càmbium, serveis energètics

 

Fa ben poc ha nascut una nova empresa. Es diu Càmbium, serveis energètics i darrera d’aquest nom tant suggerent hi ha l’Alícia i la Marta. Abans que s’acabés l’estiu vam fer una primera reunió amb elles perquè volien deixar en les nostres mans el disseny de la seva imatge, del seu logotip i de la seva pàgina web.

Ara, després d’uns mesos Càmbium ha arrencat amb forces i amb una imatge que vol ser el reflex de la seva filosofia:  “aportar el seu gra de sorra per millorar la societat on vivim i que aquesta esdivingui més sostenible”.

 

 

Logo CAMBIUM

Logotip de Càmbium

 

 

El logotip va ser la primera passa per desenvolupar la imatge corporativa d’aquesta jove empresa, però a Borboleta produccions també ens hem encarregat d’aplicar aquesta imatge a les seves targetes de visita i al seu web.

 

 

Si voleu saber el què fan i conèixer més sobre el que són els certificats d’eficiència energètica, us recomanem un passeig pel seu web www.cambium.cat , dissenyat per la tercera ala de Borboleta, el nostre tècnics de so i programador web, Marc Solé.

 

 

Des d’aquí volem desitjar a la Marta i a l’Alícia moltíssima sort en aquest projecte i molta feina!