Expressar amb paraules, expressar amb imatges

Avui estem “en nuestra salsa”, que es diu. Els nostres Caps Inquiets són periodistes i, entre moltes altres coses, ens ho han demostrat amb aquell defecte professional tan nostre, de no saber-nos estar quiets. Han carregat trípodes, doblegat cable i guarda’t micros, i és que la Marta i el Miquel Ramon estan avesats a totes aquestes coses. Ells ja havien vist el programa, per això quan vam proposar a la Marta que ella i el seu pare hi participessin, ens va dir ben ràpid: “El podríem gravar a la Linera! I abans podríeu venir a esmorzar a casa!” Dit i fet, els vam visitar a casa seva i junts vam caminar cap a un dels punts més emblemàtics de tot Parets.

 

Quan parlen de la professió, remouen el cap, com tots els que ens hi dediquem, i diuen allò de “pitjor no podria estar” però ells, hi veuen una escletxa de llum, una mica d’optimisme, i recorden que si una cosa es desitja molt i es fa amb moltes ganes ha de sortir bé tant sí com no.

 

 

I moltes ganes també hi posen el col·lectiu Fuckrylics. L’Edgar, la Sigrid i el Jordi es van conèixer a Vic mentre estudiaven pintura i després de coincidir a vàries fires per separat van decidir unir forces per crear un projecte de pintura mural en viu. L’Edgar és de Parets i va decidir citar-nos al capdamunt d’un dels polígons que envolta el municipi, amb unes vistes privilegiades del Vallès. A més d’escollir el lloc, havien traslladat els seus pots de pintura acrílica i els seus pinzells per sorprendre’ns amb un “mural” personalitzat per al Caps inquiets. Si voleu veure’n el resultat no us perdeu aquest capítol…

 

 

I de la pintura que es queda als murs a la que viatge sobre el cos d’uns quants valents en forma de tatuatges. Els que fa el Samuel Sancho són art en moviment i l’han portat a viatjar arreu del món. Però el seu centre d’operacions està al carrer Portugal de Mollet on hi té la botiga Wanted Tattoo.

 

 

Dit això, poc més podem fer per convèncer els fans del Caps Inquiets de que no es perdin aquest capítol. Amb aquest post queda demostrat que hi ha motius de sobre per estar davant de la televisió sintonitzant Vallès Visió demà a les 21 hores.