‘Con la música a otra parte’

El vuitè cap inquiet és una dona, com nosaltres, llicenciada en comunicació audiovisual i com nosaltres, gran amant de la seva feina. És potser per això que se’ns va fer tant fàcil entrevistar-la. La Ruth Jiménez ens va fer un forat a la seva agenda i tot i que tenia hora límit per l’entrevista, en cap moment ens ho va fer veure. Ja l’haviem avisat que alguna cosa li fariem fer, però poc s’imaginava que la plantaríem al pla de les Pruneres de Mollet amb un cello, un ukelele, un trombó i un acordió.

 

 

La prova la va passar prou bé tot i que ella destaca que no en té ni idea de tocar cap d’aquests instruments. Del Pla de les Pruneres cap a l’Escola de Música de Mollet hi ha tant sols unes passes i mentre caminàven, la Ruth ens parlava sobre la seva darrera feina, dirigir i presentar el programa Migdia a 8TV. Durant l’entrevista ens parla del que suposa enfrontar-se a un programa d’actualitat diària i també sobre la seva experiència fent pantalla al capdavant de programes com Qui corre vola a TV3 o  No disparen al pianista a La 2. I per pianista, ella. Tot i que diu que té els dits una mica adormits, va estudiar la carrera de piano, i no volem perdre l’oportunitat de veure-la tocar.

 

 

Precisament el piano no el toquen (almenys sobre l’escenari), però els Penny Cokcs viuen la música intensament. Aquesta banda formada per quatre joves amants del punk dels 70 ja ha voltat per Europa i Espanya amb les seves cancons enèrgiques.

 

 

Sobre les esquenes dos EPs i un llarga durada. Al Caps inquiets de dijous 28 de novembre descobrirem com un grup tant jove pot sonar tant clàssic. I els veurem en acció.

 

 

De moment, us deixem un dels seus videoclips per escalfar motors. Si voleu saber més d’ells no haureu d’esperar gaire. Demà a les 21 hores a Vallès Visió, nou capítol del Caps inquiets. No us el perdeu!