Cançons amb ales

A Borboleta estem molt contentes i per això us volem fer un regal personalitzat. Ens agradaria poder fer-lo a cadascuna de les persones que ens seguiu i confieu en la nostra feina, però com se’ns giraria massa feina, hem pensat fer un sorteig entre totes les propostes que ens arribin. Què heu de fer? Doncs és ben fàcil. De fet, nosaltres jo ja ho hem fet.

 

A la Bea li agrada molt aquest tema d’Ivan Ferreiro que amaga sota un títol en sigles SPNB una frase preciosa “Son preciosos nuestros besos”.

 

 

No s’ha quedat amb el títol sino que ha triat una altra de les frases que s’amaguen dins: “I aunque todo ha terminado, de hecho todo está empezando”. I d’aquesta frase n’ha sortit aquesta làmina per decorar qualsevol paret de casa seva.

 

 

La Bàrbara per la seva banda es declara fan de Bob Dylan i entre les moltes cançons d’aquest cantautor s’ha quedat amb Most of the time.

 

Aquesta cançó té unes quantes frases que podrien servir per ser immortalitzades en una làmina, però ha escollit una amb la que se sent molt identificada. I aquest és el resultat:

 

Potser ara us queda una mica més clar en què consisteix el regal que volem fer-vos. Sí, convertirem la vostra frase preferida de la vostra cançó preferida en una bonica làmina perquè pengeu a casa vostra o perquè regaleu a algun amic o familiar. Atenció als requisits per participar:

  1. Si no ets seguidor nostre a Facebook i Twitter enrecorda’t de seguir-nos!
  2. Pensa en una cançó que t’agradi. Selecciona una frase de la cançó que t’agradi especialment.
  3. Comparteix-la amb nosaltres a través de Twitter o Facebook. Enrecorda’t t’etiquetar-nos (@borboletaproduc a Twitter i @Borboleta Produccions a Facebook) i d’utilitzar el hashtag #CançonsAmbAles 
  4. S’accepten un màxim de 2 propostes per persona i només entraran a sorteig les publicacions que s’hagin fet entre el 15 i el 30 de novembre (ambdós inclosos).
  5. Entre tots els participants es farà un sorteig i els tres primers seleccionats rebran en el seu correu electrònic una làmina llesta per imprimir i emmarcar!

Qui s’anima a participar??