Les coses de l’escenari

I ja en van sis!

Fa només algunes setmanes que us presentàvem el Caps Inquiets i gairebé sense adonar-nos hem arribat al sisè programa. Un programa del qual, per cert, n’estem força orgulloses. Ja sabeu de la debilitat que tenim a Borboleta per “l’artisteo” i el món de l’espectacle. Si passa sobre un escenari, ens agrada, i per tant, un capítol dedicat al teatre i a la música era pràcticament imprescindible per a nosaltres.

Normalment al Caps inquiets només convidem un personatge… però aquesta vegada volíem tenir l’oportunitat d’enfrontar visions diferents. Què li vol dir una actriu a un director teatral? I a l’inrevés, què li vol preguntar un director a un dels seus actors? Per tenir la cara i la creu de l’escena teatral vam pensar en dos vells coneguts de Borboleta: el Martí Torras i l’Alicia Lorente.

A l’Alicia la coneixem des de ben petita. Hem compartit amb ella lliçons de dansa i classes a l’institut, i a més, va participar del nostre primer videoclip. Amb el Martí, ja havíem tingut l’oportunitat de xerrar en alguna ocasió i n’havíem après molt de tot el que té a explicar. Així doncs, vam pensar que ningú millor que ells per parlar de dramatúrgia i del que se sent quan es trepitja un escenari. Amb ells hem construït (o almenys ho hem intentat) un teatrí, hem fet titelles i fins i tot hem creat una escena per veure’ls interpretar… va! Si us mireu el Caps Inquiets d’aquesta setmana de ben segur que rieu una estona amb ells!

 

 

El Martí i l’Alicia no estan sols. Amb ells us presentem una iniciativa que ens ha robat el cor. Es tracta de Depalet (o una forma diferent d’entendre la música). La gent de Depalet ha tingut una genial idea: “Perquè no apliquem el concepte de reciclatge i reutilització al camp de la música per fer guitarres?” Dit i fet, les seves guitarres a banda de ser xulissimes (ja veureu que estèticament us encanten) són íntegrament construïdes amb fusta reciclada de palets. Guitarres sostenibles, ecològiques i úniques.

 

 

Les construeixen des del seu petit taller amb molt de “carinyo” i molt de gust, i en aquest programa, a banda de conèixer les col·leccions d’instruments que han tret al mercat, també podreu descobrir com sonen! Us animeu? Doncs demà a les 21h a Vallès Visió!