D’avions i de lletres

Aquesta vegada les ales de Borboleta han volat fins a Montmeló. Aquí hi va néixer, fa poc més de 30 anys, la nostra protagonista, l’Anna Ballbona. Potser no hi poseu cara, a nosaltres, també ens passava, però la seva signatura probablement us resulta familiar. La podeu haver llegit a El Punt Avui, El 9 Nou o el 9 esportiu. És periodista i escriptora. Fa poemes. I això és potser el que més ens va cridar l’atenció d’ella, la seva capacitat d’escriure sobre tot i sobre tots amb tantíssima sensibilitat. Als articles hi posa la informació al detall, als poemes, la mirada subjectiva a una realitat que li encanta analitzar.

 

Anna Ballbona llegeix El Punt Avui

Anna Ballbona llegeix El Punt Avui

 

Amb ella vam fer un recorregut certament esportiu. De les portes del Circuit en dia de curses, a la terrassa del Bar Serra a on sovint veu els partits del Barça. I aquí, ens va donar temps a xerrar de moltes coses.

 

 

Al Dase el vam conèixer fa mig any, durant el rodatge de Sinergies. Llavors ens presentava la seva col·lecció de corbates, a la que combinava la seva passió pels graffitis amb el disseny tèxtil. Ara ell i el seu company de projecte, Fert, ens presenten Fun & paint, una manera diferent d’entendre la pintura mural.

 

 

Pujar i baixar a l’avió ha estat una constant per a ells durant els darrers mesos, i estan decidits al fet que ho segueixi sent. Donar a conèixer el seu art arreu del món i gaudir fent-ho és el seu objectiu.

Preparats per conèixer-los a uns i a l’altre? Doncs no desespereu, serà demà dijous, a les 21:h, a Vallès visió