Enlloc com a casa.

Aquests dies comencem a donar forma a un projecte que ens fa especial il·lusió. El vídeo de boda de l’Elena i el Ruyman. Vàrem conèixer a l’Elena ara fa 5 anys, durant el rodatge del primer projecte de Borboleta, el videoclip de La lluna la mitjanit de Els Minimal. Ella va ser una de les nostres actrius. Per tant, podem dir que l’Elena va veure néixer aquesta petita productora.

 

Rodatge La lluna la mitjanit de Els Minimal

Rodatge La lluna la mitjanit de Els Minimal

 

Des de llavors, hem anat seguint la seva trajectòria. L’Elena és una genial dissenyadora i a Ambitgrafic disseny fan coses molt i molt xules de les que a Borboleta tant ens agraden! Per això la vam convidar fa alguns mesos a Participar al Sinergies, un programa sobre joves emprenedors que va tenir un capítol dedicat al món de la imatge i el disseny.

 

Elena Nieto a Sinergies de Vallès Visió

Elena Nieto a Sinergies de Vallès Visió

Va ser precisament llavors quan l’Elena ens va dir que ella i el Ruyman es casaven i que volien un vídeo molt “borbo” de la seva boda. A nosaltres ens va fer moltíssima il·lusió i òbviament vam dir que sí! La boda de l’Elena i el Ruyman va ser molt i molt bonica. La parella es va casar a ca n’Oms de Parets, un lloc molt maco, i tot i que la núvia va arribar una mica tard (prop de 35 minuts tard…) la cerimònia va comptar amb moments molt emotius.

 

 

Però probablement l’essència de la boda d’aquesta parella es va viure a Casa dels pares de l’Elena. Durant més d’un any, l’Elena, el Ruyman i les seves families han estat treballant per convertir un tros de terreny ple de ferralla en un preciós jardí a on poder celebrar la seva boda. Molts i molts mesos d’esforços que, us podem assegurar, van donar el seu fruit. Un menjar fantàstic, detallets per tot arreu i gent molt i molt guapa i molt i molt divertida van convertir la boda d’aquesta parella en un “fiestón”

 

 

L’estil de la parella es respirava a cada racó, tot estava fet amb cura i amb amor… i això és el que esperem que sapigueu trobar dins el resum en imatges que us estem preparant. I és que ja se sap, “enlloc com a casa”