Feina començada, és mig acabada.

Feina començada, és mig acabada. No en tenim cap mena de dubte. Tan bon punt vam començar a gravar el tercer caps inquiets de la temporada, tot va venir rodat. Vam visitar el Víctor Pàmies cap a quarts de cinc de la tarda, l’hora a la qual els nens surten d’escola, i el xivarri a l’skatepark de Vallromanes era important. També ho era quan vam visitar els nois i noies de l’Associació Triple Bàsquet al pavelló Joaquim Rodríguez de Parets del Vallès. Aquest Caps Inquiets parla d’ells, d’un paremiòleg que volia ser bomber, i d’un grup de joves que comparteixen la seva passió pel bàsquet. El víctor Pàmies és potser una de les cares més conegudes de Vallromanes i la definició perfecta d’un cap inquiet. Ja fa quinze anys que va començar a recollir refranys i frases fetes, i ara, ja acumula prop de mig milió a casa. No té cap mena de problema amb compartir-los… potser per això gestiona 15 blogs diferents a internet i a tots ells parla de refranys. Quan vam preguntar el Víctor on volia que xerréssim no va tenir cap mena de dubte, “l’Hotel Can Galvany de Vallromanes és una bona opció”, ens va dir. I a Can Galvany ens van rebre amb els braços oberts. Allà, vam tenir temps per conèixer les darreres iniciatives del víctor, a més de saber quin és el seu refrany de capçalera o el que més cops li repetia la mare de petit.

 

 

La Montse diu que no corre gaire i la Carmen, que li agrada jugar al pilla pilla als entrenaments. Són algunes de les 12 integrants de l’equip de bàsquet per a persones amb discapacitat psíquica que des de fa un any entrena al pavelló de Parets del Vallès.

 

 

El projecte Triple Bàsquet veia la llum ja fa alguns mesos gràcies a un grup de joves amb molta empenta que han decidit dedicar unes quantes hores a la setmana a entrenar aquests nois i noies. Alguns són estudiants d’inef, altres mestres o psicòlegs… cadascú hi aporta alguna cosa!

 

Alguns dels monitors de Triple Bàsquet

Alguns dels monitors de Triple Bàsquet

 

La seva és una iniciativa bonica i al Caps Inquiets ja sabeu que ens agraden molt les iniciatives boniques! Si voleu conèixer una mica més sobre el projecte… ens trobem demà a les 21 h a Vallès Visió!