Bicicletes y música

Ha arribat el moment! Després d’unes quantes setmanes de feina, moltes ganes i algun que altre mal de cap, aquest dijous 10 d’octubre s’estrena a Vallès visió Caps Inquiets, un nou projecte al qual hi estem abocant molts i molts esforços!

 

I què és Caps inquiets? Doncs un programa que sorgeix de la curiositat de l’equip que el tira endavant. A la gent del Caps inquiets ens encanta aprendre, volem entendre, som tafaners i tenim neguits… i no hi ha cosa que ens agradi més que escoltar a aquells que tenen quelcom per explicar-nos! Això és el que farem durant tota aquesta temporada: conèixer caps inquiets del baix Vallès. Persones tot terreny a les que els apassiona allò que fan, s’impliquen en tota mena de projectes i tenen la capacitat de transmetre el seu entusiasme!

 

Rodatge a Ca l’Estrada (Mollet del Vallès)

I no només això! Al Caps Inquiets també tindran cabuda tota mena d’iniciatives empresarials, projectes cooperatius, solidaris, musicals o esportius. Idees que no serien possibles sense l’empenta d’aquells que hi creuen.

 

Començar mai és fàcil però aquesta vegada ho ha estat una mica més perquè hem comptat amb uns amfitrions de luxe. Quan vam trucar el Rafa Tibau per proposar-li ser el nostre conillet d’índies no s’ho va pensar. De la seva boca va sortir un SI rotund. Ben poc li va importar haver de viatjar fins a Bèlgica només unes hores després de l’entrevista i ben poc li va importar que només arribar al rodatge el féssim baixar de la bici per fer-lo explorar la seva vessant més creativa. Amb poc més de 20 anys aquest campió del món del bike trial és humil, rialler, accessible i a més, una absoluta bèstia dalt de la bicicleta.

 

 

Qui ha dit que al Vallès no hi ha festa? Farts de sentir aquesta afirmació els Alberts, el Joan, el Robert i el Joel van decidir que era el moment que Dirty Dicks irrompés a la comarca. Aquest col·lectiu de DJs ja ha aconseguit que el seu nom soni familiar. Nosaltres no dubtem del nivell de les seves festes després de veure com són capaços de muntar l’equip al bell mig del parc de Ca l’Estrada i donar-ho tot un dimarts a les sis de la tarda.

 

 

Dit això, només ens queda convidar-vos a gaudir de l’estrena de la primera temporada del caps inquiets. Ja ho sabeu, demà 10 d’octubre, a les 21h a Vallès Visió!