Borboleta se’n va de boda

La Judith i el Fran no són els primers nuvis amb els que Borboleta comparteix un dia tan important… però si els primers que ens ho van proposar! La Judith ens va trucar ja fa alguns mesos per dir-nos que havia vist els nostres videos i que pensava que erem les persones indicades per acompanyar-los en aquest dia tan especial… i per fer que l’essència Borboleta impregnés la gravació! Doncs aquí estem. El “cinco del diez” (com ells diuen) ha arribat i hem pogut viure un dia ben divertit.

 

franjudith

El Fran i la Judith fan el primer brindis

bormbolles

L’Ona i el seu germà fan bombolles

 

Quan Borboleta es va posar en marxa cap de nosaltres va plantejar-se la possibilitat de gravar videos de boda. Fer videos de boda és una responsabilitat massa gran! No et pots perdre cap detall i tot ha d’estar fet amb el mateix carinyo i la mateixa cura que ho fan els nuvis! Però… Ei! A Borboleta no ens espanten els reptes!

 

la foto 3

La Bàrbara, la Bea i les seves càmeres

 

Borboleta produccions té bons amics que ens cuiden i ens fan un cop de mà sempre que ho necessitem… com el Victor i el Leandro. Ells són uns cracks de la foto i tots uns experts a l’hora de captar moments de boda… a més de ser molt divertits i uns grans companys de feina… i de taula! Ha estat un plaer treballar amb vosaltres, nois!

 

la foto 2

L’equip audiovisual de #cincodeldiez al complet

 

Ara només haureu d’esperar algunes setmanes per veure el resultat de tanta feina. Esperem que us agradi!