Carta de Borboleta als Reis Mags

Estimats Reis Mags d’Orient,

aquest any hem estat molt bones i hem fet força feina. I en aquest showreel en teniu una mostra:

 

 

El 2015 ha estat un any de fortes emocions. La Bàrbara s’ha convertit en mare i la Bea s’ha casat. Potser per això, els darrers mesos, ens hem descuidat una miqueta de la nostra web i dels nostres seguidors a les xarxes socials.  No patiu, el nostre primer propòsit per aquest 2016 és solucionar-ho i per això hem creat una nova imatge que esperem que agradi molt. Us presentem el petit Blai i la seva polaroid. Encara és molt petit, però no descartem contractar-lo en uns anyets.

PolaroidInsta

 

Aprofitem aquesta carta per demanar-vos algunes coses:

– Uns quants vídeos i dissenys per fer durant el 2016

– Projectes engrescadors que ens facin seguir volant

– I sobretot, moltes estones compartides, borboletejant…

Moltes gràcies,

 

Bea i Bàrbara

(les “borboletes”)