Un mosaic dels “Mosaics”

I avui, dia de Nadal, finalitzem el Mosaic amb un programa especial. En posavem la primera peça el passat mes d’abril i des de llavors, n’han calgut desenes per produir els 12 capítols d’aquesta temporada. Cuaranta protagonistes, 135 preguntes, més de dos teras d’informació, o el que és el mateix, gairebé una vuitantena d’hores de material per visionar, i un menjador portàtil. El nostre. El que ha donat veu als convidats del Mosaic, ha viatjat pel Baix Vallès a la recerca de les seves opinions i ens ha permès conèixer les seves històries. Avui, per acabar aquesta aventura, fem un repàs a algunes de les coses que ens han dit. Les voleu recordar amb nosaltres?

 

 

I per acabar, des de Borboleta Produccions us volem donar les gràcies a totes les peces que heu fet possible aquest Mosaic! Per nosaltres, ha estat un autèntic plaer completar aquest puzzle!