L’educació a la butaca del Mosaic

Tot arriba al seu final i després de 12 setmanes, aquest dijous coneixerem els darrers protagonistes del Mosaic. Com que volíem acabar amb un tema que us interessés molt i molt, hem decidit fer-ho parlant d’educació.

I per què d’educació? Doncs perquè d’educació en parlem contínuament. Valorem el sistema educatiu actual, la formació dels professors, els mètodes d’aprenentatge i els canvis curriculars. Parlem de com ha canviat l’educació i de si els nens d’ara són més o menys educats que els d’abans. Els nostres protagonistes respondran totes aquestes preguntes que ens fem tan sovint i de pas, coneixerem dues històries més. Les dues darreres del nostre Mosaic:

La de la Rosa Maria Securún. Mestra i llicenciada en psicologia, des de l’any 1965 ha treballat a diverses escoles públiques de Mollet, entre elles, el sant Vicenç, la que considera la seva escola. Després de tota una vida dedicada a l’educació, volem repassar amb ella com ha canviat aquesta al llarg de les darreres dècades.

 


El Sergio, l’alba i el Christian van a primer de la ESO però el juny passat, quan els vam visitar, encara feien sisè de Primària a l’escola Sant Jordi de Montmeló. Qui millor que ells per explicar-nos com es viu l’educació a les escoles i quines coses cal millorar?

 


Va! Que això s’acaba i us tenim preparat un programa del qual gaudireu de valent! Aquest dijous a les 20.30h… a Vallès Visió!