Dones lluitadores

Ens aproximem al final del Mosaic i ho fem parlant sobre la figura de la dona. En el penúltim capítol del programa, els casos de l’Anna i l’Adela ens serviran com a fil conductor perquè els nostres protagonistes facin des de la butaca del Mosaic un recorregut pel paper de la dona.

Coneixerem l’Anna. Ella és lluitadora perquè fa poc més de dos anys li van diagnosticar càncer d’asbest i ara, afronta la seva nova vida amb un únic pulmó amb molt de positivisme. Tot un exemple inspirador de com enfrontar-nos als cops que a vegades ens dóna la vida.

 

 

Coneixerem l’Adela. Va néixer a un poble de Granada i un mes després de que naixés la seva darrera filla (la que sumava onze a la família) van venir cap a Catalunya en busca de millors oportunitats. Ha lluitat sempre per mantenir la seva família unida i perquè als seus fills no els faltés mai el que més necessiten les persones: el carinyo d’una mare. Ella també és una dona lluitadora.

 

 

Conèixer les històries d’aquestes dues dones no us deixarà indiferents, com tampoc, saber què opinen els protagonistes del Mosaic sobre si vivim en una societat masclista o si eduquem igual a nens i nenes. No us perdeu el penúltim capítol del Mosaic, demà (11 de desembre) a les 20.30 hores a Vallès Visió.