I van ser feliços i van menjar anissos!

Parlar de Felicitat pot voler dir parlar de moltes coses; parlar sobre l’amor, o sobre els somnis, sobre els amics i la família, parlar sobre els viatges i les aventures, sobre les coses que ens fan riure, o fins i tot, sobre les coses que ens fan plorar d’alegria.
És un concepte tan ampli i tan ambigu que per desxifrar tan sols un trosset d’allò que fa feliços els nostres protagonistes hem hagut de parlar amb ells hores i hores… però finalment ho hem aconseguit! Si voleu descobrir si la vostra idea de felicitat coincideix amb la dels personatges del nostre Mosaic, només cal que veieu el programa aquest dijous, però a més, podreu descobrir dues maneres ben diferents d’entendre aquest concepte.
La de la Diana, ballarina i clown, que ens explica el paper que el pallasso juga dalt de l’escenari i perquè sovint la figura d’aquests artistes va tan lligada a la idea de felicitat.

 


I també la de l’Helena i el Toni. Aquesta parella de Mollet acaben de ser pares de bessons i ens expliquen com han viscut el que diuen és, un dels moments més feliços de la seva vida!

 

 

Recordeu! Aquest dijous a les 20:30h a vallès Visió!