La imatge en imatges

Avui en dia és difícil trobar algú que no s’hagi fet un “selfie”. Fins i tot Obama o el papa Francesc van sucumbir a aquesta moda de l’autoretrat fet amb un smartphone, que es comparteix tot seguit a una xarxa social. Perquè us feu una idea, Instagram compta amb una mitjana de 72.000 fotografies al dia etiquetades amb la paraula selfie.  Aquest gest, s’ha convertit en un fet quotidià i ja existeixen teories per explicar el perquè d’aquest fenòmen.  Per nosaltres, el selfie, serà una excusa per donar pas al capítol 9 del Mosaic.  Ens preocupem molt del nostre físic? Com reaccionem al pas del temps? Com projectem la nostra imatge a les xarxes socials? Totes aquestes preguntes, tindran resposta a aquest capítol que tracta el tema de la imatge.

 

 

Després de molts anys treballant en el món de la publicitat, sobretot fent fotografia de producte, editorial i d’arquitectura, el Txema Gerardo va decidir donar un tomb a la seva carrera. Actualment combina aquests encàrrecs més comercials amb els seus projectes personals en els quals explora el retrat, la moda o el nu artístic. El Mosaic d’avui ens mostrarà una de les seves sessions en la qual coneixerem el treball final de carrera de la Laura Jornet, model Millie Eney i el seu company de batalles, l’Ivan González de Nomepinto.

 

 

Qui més qui menys li dóna importància a la seva imatge. Almenys així ho demostren les enquestes. La bellesa segueix sent un negoci fins i tot en temps de crisi econòmica.  El Vicenç Serrano ja fa gairebé 30 anys que es dedica a la medicina estètica, que complementa la cirurgia estètica i reparadora. Al Vicenç li agrada cuidar la seva imatge i un dels seus secrets és caminar per la muntanya. Compatibilitza la seva feina amb la seva gran afició, caminar per la muntanya. De fet, és el president de l’Associació Excursionista Lleure de Montornès.

 

 

Fins aquí us podem explicar. Si voleu saber-ne més, demà (27 de novembre) teniu una cita amb el Mosaic. A partir de les 20.30 hores a Vallès visió.